2 juli 2018

Op dit moment heeft het team van onze DierenAmbulance een tekort aan vrijwilligers. Mogelijk kunnen wij  helaas niet alle diensten (direct) uitvoeren.  Wij zijn wel 24/7 bereikbaar voor overleg en advies. 

Keurmerk
Onze DierenAmbulance heeft het "Nationaal Keurmerk Dierenambulances"     Kijk hier voor meer informatie hierover.

Werkgebied
Gemeente Schagen
Gemeente Hollands Kroon (zuidelijke deel) waaronder de kernen Slootdorp, Middenmeer, Wieringerwerf en Kreileroord en een deel van hun buitengebieden.

Bij ongevallen
Bij een dier in nood kun je direct de DierenAmbulance bellen. De vrijwilligers verlenen het dier eerste hulp en, als het nodig is, vervoeren zij het dier zo snel mogelijk naar de dierenarts.

Vervoer gevonden dieren
Gevonden dier maar niet gewond? Neem dan contact op met de DierenOpvang. Daar wordt eerst nagekeken of er een melding van vermissing is binnengekomen. Als het dier in nood is wordt het opgehaald en ondergebracht.

Vervoer van dieren binnen de regio
Vervoer nodig naar bijvoorbeeld een dierenarts, pension of trimsalon te brengen? Maak dan een afspraak met de Dierenambulance. Voor deze rit worden wel vervoerskosten in rekening gebracht.

Advies bij overlijden huisdier
Over de mogelijkheden na het overlijden van uw huisdier, kunnen de medewerkers van de DierenOpvang  advies geven.

Medewerkers DierenAmbulance
De DierenAmbulance werkt met vrijwilligers. De meesten hebben naast het vrijwilligerswerk ook nog een betaalde baan en/of een gezin. Maar allemaal doen ze hun best om er te zijn voor de dieren. Wil je ons team komen versterken en iets willen betekenen voor dieren?
Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.
Wil je eerst toch nog wat meer informatie? Bel dan gewoon even 0224-551818.   De dieren zijn blij met je hulp.