Harley ♂︎

Ras/soort: Kleine kruising
Leeftijd: April 2016
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan bij katten: Nee
Kan bij honden: Ja, zeker bij teef
Kan bij kinderen: Grotere
Kan alleen thuis zijn: Opbouwen

Is afgestaan vanwege ziekte eigenaar. Harley is hier samen gekomen met Snoopy. Ze komen beide oorspronkelijk van Corfu af.
In zijn korte leven heeft hij al het een en ander meegemaakt. Hij heeft ook nog steeds hagel in zijn lijfje zitten, dat zit op verschillende plekken in zijn spieren. Het zwerft niet door zijn lichaam.
Hij kan soms wat bezitterig zijn naar zijn balletje of met eten daarom niet geschikt om te plaatsen bij jonge kinderen.
Ook zijn katten bij hem geen succes, hij blijft ze net zo langs zoeken totdat hij ze heeft gevonden.Hij komt graag op schoot, maar heeft wel even een ‘kontje’ nodig.
Misschien zou Harley best zonder Snoopy kunnen worden herplaatst. Maar dan wel bij iemand die veel tijd heeft en lekker aan de slag wil gaan met hem. Het alleen zijn zal dan ook zeker moeten worden opgebouwd en aangeleerd, aangezien hij dat nog niet gewend is en altijd bij een andere hond gewend was. Aangelijnd wil hij soms uitvallen naar andere honden, maar los speelt hij er graag mee. Hij kent de basiscommando’s. Een leuke basiscursus zou sowieso goed zijn om een band met hem op te bouwen. 
Hoe dan ook, een geweldig leuke hond waar ook echt mee omgegaan moet worden als hond en niet als speelgoedbeestje.
Hij is eigenlijk een tikje onzeker en probeert dat te verdoezelen door in onzekere situaties maar alvast van zich af te blaffen. Daarom heeft hij juist die stabiele leiding nodig. 

Harley is 33cm hoog en weegt ruim 6 kilo. 
Donderdag 14 februari krijgt hij nog een check up van de dierenarts. 

Omdat wij voldoende tijd willen inplannen voor een adoptie / kennismakingsgesprek maak je eerst een afspraak via:
0224-551818 

adoptievoorwaarden
 , tarieven