Bobby ♀︎

Ras/soort: Europees Korthaar
Leeftijd: 6,5 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Lief baasje gezocht voor mijn leuke kat! Met veel pijn in mijn hart heb ik besloten een goed huisje te zoeken voor mijn kat. De reden; ik woon te klein en deze kat heeft echt een buiten nodig om lekker te kunnen ravotten. Dat kan bij mij niet, want ik heb én een kleine ruimte, en alleen een balkon. En ik merk dat dat haar ongelukkig maakt, omdat ze constant naar buiten wilt en op zoek is naar avontuur. Mijn vader past nu even op haar, maar dat is helaas maar tijdelijk mogelijk en ik zie dat ze door de ruimte en de tuin helemaal opleeft. Ik hoop heel erg via deze weg een lief baasje voor haar te vinden.

Bobby is een heel leuk, avontuurlijk beestje met een aanwezig karaktertje. Het is geen kat die ergens in een hoek ligt te slapen en waar je nooit iets van hoort. Ze is nieuwsgierig en avontuurlijk en komt altijd even kijken wat je aan het doen bent. Het is daarom ook belangrijk voor mij dat ze - naast buitenruimte en de mogelijkheid om lekker buiten te kunnen spelen en jagen - een dagelijkse portie aandacht krijgt van haar nieuwe baasjes. Het is een sterk katje, ik heb nooit gezondheidsproblemen met haar gehad, en ze eet makkelijk. Ik zorg dat haar bak altijd een beetje gevuld is met brokjes en ze eet daarvan wanneer ze zin heeft.
Af en toe koop ik wat lekker voer voor haar voor erbij, daar kan ze ook echt van genieten. Ze went snel op een nieuwe plek, dat merk ik ook als ze uit logeren gaat. De reden dat ik denk dat ze niet bij kinderen kan is omdat ze dat niet gewend is en omdat kinderen misschien wat onverwacht bij haar kunnen reageren.

Ik zoek in een nieuwe baas dus wat dagelijkse aandacht en verzorging, een liefdevol huisje en vooral ruimte zodat ze lekker kan spelen. Het is geen echte schootkat, ze komt bij je liggen als ze daar zelf zin in heeft, maar in de juiste omgeving zie ik haar echt opleven. Als er vragen zijn of meer foto's of filmpjes laat het gerust weten!

E mail eigenaarsteffvandorp@gmail.com