Amigo ♂︎

Ras/soort: X Mechelse Herder
Leeftijd: Juli 2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan bij katten: Nee
Kan bij honden: Ja
Kan bij kinderen: Niet bij kinderen in gezin
Kan alleen thuis zijn: Opbouwen

Amigo zoekt een ervaren hondenbaas. 

Hij heeft bij een oudere reu in huis gewoond. Een stabiele teef, of sociale duidelijke reu zou daar mogelijk prima bij kunnen. Amigo is een energieke stuiterbal, die heeft geleerd in zijn nu nog korte leventje dat de aanhouder wint. Hij wil graag zelf bepalen wanneer en hoe lang er gespeeld wordt. Hier zal duidelijk aan gewerkt moeten worden. Ook is hij best (een tikje) onzeker, en dat laat hij merken door gewoon een flinke grote bek op te zetten. Dat is zeker gedrag waar mee aan de slag zal moeten worden gegaan. Echt een uitdaging voor een liefhebber van honden met pit. Deze prachtige hond verdient een nieuw thuis waar hij lekker kan genieten van dingen samen doen met zijn baas. Hij verdient een baasje dat veel tijd en aandacht aan hem kan besteden. Een fijne werkhond voor een actieve baas. 

Kinderen kent hij niet echt. Alleen thuis zijn was soms wel urenlang in een bench en dat willen we niet meer voor deze hond. Daarom moet het alleen blijven gewoon rustig aan opgebouwd worden. Af en toe een uurtje bench is echt geen punt maar daar moet het wel bij blijven. 
Zijn nieuwe baas: geduldig, ervaren, tijd hebben, consequent zijn en tijd hebben om kennis te maken met Amigo. 
Dat wil zeggen; eerst af en toe in de opvang komen, kennismaken, wandelen en wie weet wat het dan brengt. Amigo verdient zo'n baas. 
Amigo is van juli 2017 en is 60 cm. 

 adoptievoorwaarden , tarieven

Omdat wij voldoende tijd willen inplannen voor een adoptie / kennismakingsgesprek maak je eerst een afspraak via:

0224-551818


Wil of kun je niet adopteren maar wil je wel de dieren in de opvang ondersteunen dan kan dat hier in onze doneerbus.