Binkie ♂︎

Ras/soort: Mix Yorkshire Terrier 30cm
Leeftijd: Januari 2017 (geschat)
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan bij katten: Waarschijnlijk niet
Kan bij honden: Grote honden
Kan bij kinderen: Grote kinderen
Kan alleen thuis zijn: Opbouwen

Voor Binkie een nieuwe plek gezocht bij mensen die veel tijd, geduld en energie hebben voor deze hond. Binkie heeft al meerdere huizen gehad. Komt oorspronkelijk uit een asiel in Spanje. Is bij oudere mensen geweest, daar claimde hij de eigenaresse heel erg. Bij een gezin met kinderen, dat was te druk en werd hij getriggerd in zijn eigen drukke gedrag. En bij mensen met kleine hondjes. Dat ging niet omdat hij de kleine hondjes constant aan het corrigeren was. 
Is nu bij ons terecht gekomen omdat hij niet langer op zijn pleegadres kon blijven (daar waren overigens heel wat grote honden en dat ging perfect) 

Bink is een sportieve hond die een sportieve baas zoekt die actief met hem bezig gaat. Niet alleen qua beweging maar het zou voor hem heel goed zijn om hersenspelletjes te doen. Op die manier kan hij zijn energie kwijt . 
Zijn nieuwe baas moet hem gaan behandelen als hond en niet als schoothondje of speelgoedhond.

Hij heeft vier poten en moet daar maar eens gewoon gebruik van maken. Duidelijke regels zijn voor hem heel fijn. Een leuke positieve cursus gedrag- en gehoorzaamheid zou op termijn wel een aanrader zijn om met hem te volgen.

Buiten, aan de lijn, heeft hij de neiging om achter fietsers en auto's aan te jagen. Dus loslopen is zeker niet verantwoord en een goede training om dit gedrag om te buigen naar gedrag wat wel gewenst is, is echt een must. 
Zijn nieuwe eigenaar moet echt de motivatie hebben om hiermee aan de slag te gaan anders wordt een wandeling nooit echt leuk en ontspannen. 

Natuurlijk ook nog even wat pluspuntjes: energiek, leergierig, laat zich goed kammen en borstelen, laat zich netjes onderzoeken en tandjes bekijken, aanhankelijk, lekker stoer voor zijn formaat en dan zit er natuurlijk ook nog een prachtig eigenwijs koppie op. Wie gaat deze uitdaging aan? 

Bink is net 30 cm hoog en weegt 5.6 kilo. 

 adoptievoorwaarden , tarieven

Belangstelling voor deze Bink? 
Vul dan eerst het adoptie formulier in en wij nemen dan daarna contact met je op.