Tygo ♂︎

Ras/soort: Kruising Boskat
Leeftijd: Juni 2004
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan bij honden: Niet bekend
Kan bij kinderen: Geen jonge kinderen
Kan bij katten: Ja

Tygo is ons zorgenkindje. Hij kon niet mee met een verhuizing en ons is gevraagd voor deze oudere heer een nieuwe plek te zoeken. 
Hij kwam binnen met behoorlijk wat klitten en behoorlijk vieze oren. Daarnaast zat zijn kin vol met grotere en kleinere talgklier bultjes. 
Ook zijn gebitje liet te wensen over dus het was tijd voor een " grote beurt". 
Onder narcose is zijn gebitje gedaan, klitten verwijderd, een aantal talgklierbultje verwijderd en zijn oren zijn een paar keer gespoeld. 
Maar toch heeft hij nog steeds wat schoonheidsfoutjes op zijn kin. Zijn oren zullen waarschijnlijk wekelijks gedaan moeten worden met een oorreiniger (wat hij prima toe laat als je een beetje handig bent) en zijn vacht zal toch regelmatig en voorzichtig geborsteld moeten worden en dat vindt hij echt niet zo leuk. Maar met wat slimme trucjes lukt dat ook best. 
Verder is Tymo een rustige kater die veel slaapt. Aanhankelijk is en af en toe graag nog even een luchtje gaat scheppen in de tuin. 
Hoe hij met honden is weten we niet maar katten om zich heen vindt hij geen punt. 
Wie oh wie heeft er een plekje en ook de tijd voor hem. 

Wij willen graag voldoende tijd hebben voor een adoptie gesprek dus maak van tevoren even telefonisch een bezoekafspraak via 0224-551818

 adoptievoorwaarden , tarieven

Lees hier meer over katten

Wil of kun je niet adopteren maar wil je wel de dieren in de opvang ondersteunen dan kan dat hier in onze doneerbus.